Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Barnehagens innhold

Barnehagelærerne tar utgangspunkt i Lillevollens tre konsepter når de planlegger det pedagogiske innholdet.

Våre tre pedagogiske konsepter

Overordnede mål med konseptene er at barna får styrket sin allsidige utvikling. Fysisk-, mental-, sosial- og språklig utvikling henger sammen. De tre konseptene viser hvordan vi jobber for å styrke alle utviklingsområdene.

Mat og helse 

Dette området dreier seg om kosthold, ernæring, fysisk og psykisk helse.

Barnehånd holder kopp

Entreprenørskap

Litt vanskelig begrep. Vår mening med det er at barn skal få utforske og skape i samarbeid med hverandre. Målet er sosial verdiskaping og læring.

Barnekunst, løve i skarpe farger

Uteliv i barnehagen

Dreier seg om alt det vi gjør når vi er ute, både på barnehagens område og i skog og mark. Det er naturopplevelser med flora og fauna, vær og vind og masse lek.

voksen og små barn ute, mørketid, snø, voksen peker på noe

Planer og de tre konseptene

Vi har delt det pedagogiske arbeidet opp i konseptene for å tydeliggjøre våre pedagogiske prioriteringer. De tre konseptene er likeverdige, vi vektlegger dem likt. Leken er basis og grunnplanke i alle tre.

Pedagogene tar utgangspunkt i konseptene når de planlegger, gjennomfører og evaluerer det pedagogiske arbeidet. Her er barnehagens årsplan og progresjonsplan viktige arbeidsverktøy. Du finner disse planene her:

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss på telefon 75 58 46 60 eller barnehage@lillevollen.no. Du kan også bruke vårt kontaktskjema.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå