Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Kom på besøk!

Trenger dere barnehageplass? Besøk oss og opplev Lillevollen Barnehage og våre medarbeidere på nært hold.

Ring oss på 755 84660, så finner vi et tidspunkt som passer, slik at vi får god tid til en prat og tid til å vise dere rundt i barnehagen. Et besøk hos oss vil gi dere et godt grunnlag for å velge den barnehagen som passer best for barnet og for dere.

Lillevollen er en "enestående" barnehage som er organisert som en ideell stiftelse. Alle økonomiske midler forblir i barnehagen, noe som gir oss gode rammebetingelser for å drive en best mulig barnhage for barna og dere.

Bemanning og areal

Økt pedagogtetthet bidrar til å bygge opp og vedlikeholde et godt faglig miljø, noe som igjen sikrer kvaliteten. Lillevollen Barnehage har derfor valgt å ha en større pedagogtetthet enn det loven krever. Vi har en solid og god bemanning i barnehagen og våre velkvalifiserte medarbeidere har lang fartstid, både i faget og i Lillevollen Barnehage. Det  er god plass i barnehagen. Hvert barn har langt mere areal enn loven krever.

Barn og voksne leker på gulvet

Friluftsbarnehage, naturbarnehage, utebarnehage, læringsverksted?

Kjært barn har mange navn. Lillevollen Barnehage er en allsidig barnehage hvor friluftsbarnehage, naturbarnehage, utebarnehage, læringsverksted eller lignende begreper passer fint inn i vår visjon og våre mål. Barnehagen ligger fint til med et stort uteområde og nærhet til naturen med skog, vann og fjell. Vi har et velutstyrt innemiljø med varierte leker og materiell, og god plass til å spre barna på flere rom.

Les mer om vårt verdigrunnlag her

Dere er hjertelig velkommen på besøk :)

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss på telefon 75 58 46 60 eller barnehage@lillevollen.no. Du kan også bruke vårt kontaktskjema.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå