Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Lek

Leken er den viktigste aktiviteten i Lillevollen barnehage.

Leken er altomfattende i barns liv. Den bidrar til utvikling og læring, og er en kilde til glede og vennskap. Å ha tro på lekens viktighet betyr at den må prioriteres. Vi må derfor velge bort andre, mer voksenstyrte aktiviteter. Når vi tar dette valget, gjør vi det med kunnskap om lekens betydning for barns utvikling.

Barn leker i snø

Leken styres av barna selv.

Personalet legger til rette for lek i alle former. For oss er det viktig at leken gis tid, at barna får tid til å fordype seg i leken. Leken støttes av personalet ved observasjon og aktiv deltagelse. Leken styres av barna selv så langt det er mulig. De får hjelp når leken stagnerer eller utvikler seg i en retning som ikke er god for alle.

Vi vektlegger at barna opplever glede og mestring i leken, og at de utvikler vennskap. Vi tenker at dette er noe av det viktigste i et lite menneskes liv.

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss på telefon 75 58 46 60 eller barnehage@lillevollen.no. Du kan også bruke vårt kontaktskjema.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå