Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Om Lillevollen Barnehage

Lillevollen Barnehage er en enkeltstående barnehage - organisert som en ideell stiftelse.

Avdelingene

Barnehagen er bygd som to adskildte hus med to avdelinger på hvert hus, ei småbarns- og ei storbarnsavdeling. I 2020 åpnet vi et nybygg som forbinder husene. Nybygget huser fellesrom for barna, kontor og personalrom.

På småbarnsavdelingene er det 1-2-åringer. Storavdelingene har barn mellom 2/3 og 5/6 år.  Som regel går man fra små- til storavdeling på samme hus når man blir 3 år. (Det avhenger av når på året barna er født.)

flere barn leker inne på puterom

Vi har valgt å organisere oss i med egne avdelinger for de yngste for å bedre kunne ivareta behovene deres. Samtidig ser vi at de små har stor glede av å være i lag med dem som er eldre - og omvendt, så vi har dørene åpne mellom avdelingene en del. Og ute leker alle i lag.

Økonomiske fordeler

At barnehagen er organisert som en ideell stiftelse gir økonomiske fordeler. Eventuelle overskudd forblir i barnehagen, ingen tar ut utbytte. Dette gir oss gode rammebetingelser for å drive en best mulig barnhage for barna.

et barn leker med togbane på gulvet

Lek, tilhørighet og kunnskap er våre kjerneverdier

Sammen med våre velkvalifiserte medarbeidere har barna trygge, gode og allsidige rammebetingelser for egen utvikling og en god barndom. Her på nettsiden kan du lese mer om hvordan vi setter våre kjerneverdier ut i praksis.

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss på telefon 75 58 46 60 eller barnehage@lillevollen.no. Du kan også bruke vårt kontaktskjema.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå