Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Søk barnehageplass i Bodøs beste barnehage

Lillevollen Barnehage er en enkeltstående barnehage, organisert som en stiftelse.

Fordelen med å være organisert som stiftelse er at alle økonomiske midler forblir i barnehagen. Eventuelle overskudd går tilbake til driften. Det gir oss gode rammebetingelser for å drive en best mulig barnhage for barna.

Barn leker med dukkevogn

Søknad om barnehageplass gjøres på kommunens nettside via denne linken (åpnes i nytt vindu).

Kort om hva vi kan tilby

 • Alle ansatte har mye kunnskap og erfaring fra barnehage, og er superdyktige på å sette barnet og leken i fokus.
 • Hvert barn har mye mer areal tilgjengelig enn det som er kravet. Vi har nybygde lokaler som gjør at vi har meget god plass, og kan spre barna på et større areal. 
 • De fleste foreldrene ønsker at barna skal sove ute i vogn, og vi har oppvarmede rom for oppbevaring av vognene. 
 • Lek er en av grunnverdiene våre fordi vi mener at leken er den viktigste aktiviteten i barnets liv, den er barnas arena for glede, opplevelser, vennskapsbygging og læring.
 • Personalet jobber kontinuerlig for at hvert enkelt barn skal føle tilhørighet til barnegruppa og barnehagen - her jaktes det på den gode barndom!
 • I barnehagen får barna servert frokost, lunsj og lett-måltid, og en dag i uka lager vi varm-mat i lag med ungene, alltid med fokus på et sunt og næringsrikt kosthold.
 • Vi har årlige prosjekter (entreprenørskap) på hver avdeling der vi jobber ut fra tanken om at barnas medvirkning skal være det sentrale.
 • Selv om vi ikke definerer oss som en friluftsbarnehage er vi mye ute på tur i nærområdet.
 • Turer litt lengre unna, som museum, 4H-gården, bibliotek og fjæra er også på planen.
 • Foreldreundersøkelsen viser at vi har foreldre som er svært godt fornøyde med barnehagen. Vi tilstreber et nært samarbeid med foreldrene, det skal være kort vei fra foreldre til pedagoger og ledelse.
 • Og sist men ikke minst - vi har mye latter, tull og tøys i hverdagen. Det syns vi er viktig for både små og store!


Du finner mye mer informasjon om barnehagen her på nettsiden. Vi legger alt av dokumentasjon her. Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe.

 

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss på telefon 75 58 46 60 eller barnehage@lillevollen.no. Du kan også bruke vårt kontaktskjema.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå