Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Årsplan

Her finner du Lillevollen Barnehages årsplan

Lillevollen Barnehages årsplan er forankret i Rammeplan for barnehagen. Rammeplanen er igjen en forskrift til barnehageloven.

Årsplanen endres ikke mye fra år til år siden den mest beskriver de grunnleggende verdiene og prioriteringene våre. Pedagogene tar utgangspunkt i årsplanen og i rammeplanen når de planlegger og evaluerer det pedagogiske arbeidet. De utarbeider månedsplaner tilpasset barnegruppene på de enkelte avdelingene. Disse planene legges ut til foreldrene på Kidplan. (Kidplan er en app som er vår kommunikasjonskanal med barnas hjem.)

Alle planer evalueres etter gjennomføring. På bakgrunn av evalueringene, skriver pedagogene månedsrapporter som også legges ut på Kidplan.

Vi har utarbeidet en progresjonsplan som vedlegg til årsplanen. Den finner du under "Pedagogisk innhold" i menyen.

Alle barnehager skal ha handlingsplan mot mobbing som vedlegg til årsplanen. Den finner du under Handlingsplaner i menyen.

Arsplan23-24.pdf

 

 

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss på telefon 75 58 46 60 eller barnehage@lillevollen.no. Du kan også bruke vårt kontaktskjema.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå