Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Foreldreundersøkelsen

Vi er glade for at flertallet av våre barns foreldre synes Lillevollen Barnehage en god plass å være for barna.

Undersøkelsen fra høsten 2021 viser at foreldrene stort sett er meget godt fornøyd med tilbudet hos oss. På "oppsamlingsspørsmålet" om hvor godt fornøyde foreldrene er totalt sett, skårer barnehagen 4,8 av 5,0.

Barn titter frem bak gardin

Takk for tilliten

Vi takker for tilliten dere foreldre gir oss når dere overlater det kjæreste dere har til oss. Foreldreundersøkelsen er et viktig verktøy for oss i vårt arbeid med utvikling og forbedring av barnehagen og de ansattes utøvelse av faget.

Barna føler seg trygge

De spørsmålene som skårer høyest er at barna føler seg trygge i barnehagen, at de trives og har venner. Dette er noe av det viktigste vi jobber med, og vi vil fortsette med å legge til rette for masse god lek og aktiviteter som kan bidra til dette.

Føles foreldremøte nyttig?

Det vi skårer lavest på og som trekker noe ned, er spørsmålet om foreldremøtet føles nyttig. Dette er noe vi i personalet også føler på. Vi syns det er vanskelig å gjøre foreldremøtet intreressant, og da særlig for foreldre som har hatt barn i barnehagen ei stund.

Vi tar gjerne imot innspill fra dere foreldrene på dette. Ta gjerne kontakt med foreldrekontaktene hvis dere har ønsker eller ideer til endringer, så tar vi det opp i samarbeidsutvalget. 

 

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss på telefon 75 58 46 60 eller barnehage@lillevollen.no. Du kan også bruke vårt kontaktskjema.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå