Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Tilhørighet

Vår oppgave er å sørge for at ingen skal falle utenfor fellesskapet i barnehagen.

For oss er det viktig at både små og store føler tilhørighet til Lillevollen Barnehage. Vi jobber for at ingen skal falle utenfor fellesskapet i barnehagen. Alle barn skal oppleve å bli ivaretatt for den de er og få den omsorg de har behov for.

Voksen leker med barn på gulv

Omsorg for hverandre

Barna skal også lære å gi omsorg til andre. I denne sammenhengen er leken et viktig virkemiddel. Det er gjennom lek at barna lærer å forholde seg til hverandre på en god måte.

Et annet mål er at barna etter hvert skal føle tilhørighet til det norske samfunnet og til de verdier som preger vår kultur. Gjennom det daglige foreldresamarbeidet håper vi at alle foresatte også føler tilhørighet til barnehagen, at de tør å ta opp ting med oss og at de opplever å bli møtt med romslighet og blir tatt på alvor. Det er også et mål at alt personale skal føle tilhørighet til arbeidsplassen sin og at de trives i Lillevollen.

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss på telefon 75 58 46 60 eller barnehage@lillevollen.no. Du kan også bruke vårt kontaktskjema.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå