Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Kunnskap

Kunnskap om barn og deres utvikling, er avgjørende for å lykkes med og drive en god barnehage

Begrepet kunnskap kan forstås som lærdom, forståelse og innsikt. For oss er det det viktig at barna gjennom lek og deltakelse i aktiviteter, utvikler allsidig kunnskap som bidrar til at de får et godt liv. De skal tilegne seg kunnskap om hvordan man skal forholde seg til andre mennesker og om hvordan den sosiale verden og naturen fungerer.

Barn og voksen herjer på gulvet

Lillevollen Barnehage har et kompetent personale med teoretisk og praktisk kunnskap. Personalets kunnskap er tilegnet gjennom studier, erfaring og refleksjoner. Barnehagelærerne er i tillegg skolerte til å trekke linjer mellom forskning, teori og praksis slik at vi kan legge til rette både for det enkelte barn og for barnegruppen som helhet.

 

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss på telefon 75 58 46 60 eller barnehage@lillevollen.no. Du kan også bruke vårt kontaktskjema.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå