Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

IKT i barnehagen

Hvorfor bruker vi IKT i barnehagen? Er det tidsfordiv eller ligger det en pedagogisk intensjon bak?

I Lillevollen mener vi at leken er det viktigste i barnas hverdag. Samtidig er vi trygge på at barn som er i god og meningsfull lek, også lærer. Personalet er bevisste på at bruken av de digitale verktøyene ikke skal være tidsfordriv men at den har en pedagogisk intensjon selv om bruken er mer lekbasert. Målet kan jo også rett og slett bare være at dette skal være artig!

IKT - et bidrag til barns lek.

Det er et krav at barnehagen, gjennom bruk av digitale verktøy, skal bidra til barnas lek, kreativitet og læring. Vi skal støtte opp om barnas læreprosesser og skape et allsidig læringsmiljø for alle barn (Rammeplanen).
Pedagogene planlegger aktiviteter og lek ut fra barnas interesser og ut fra kravene i Rammeplanen. De planlegger da inn bruk av de digitale hjelpemidlene.

Det er for eksempel supert å kunne bruke ipaden til å finne ut av ting som ungene lurer på. Og det er jo alt mulig mellom himmel og jord... Det finnes også mange artige spill som både krever konsentrasjon og samarbeid og som utfordrer tankeevnen.

Prosjektor er fint når vi skal se hvordan vi kan lage eksperiment:

barn sitter å gulv og ser på storskjerm

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss på telefon 75 58 46 60 eller barnehage@lillevollen.no. Du kan også bruke vårt kontaktskjema.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå