Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Medarbeidere

Våre 20 medarbeidere har lang fartstid, både i faget og i Lillevollen Barnehage.

Barnehagen er en lovhjemlet pedagogisk virksomhet som krever fagfolk. Økt pedagogtetthet bidrar til å bygge opp og vedlikeholde et godt faglig miljø, noe som igjen sikrer kvaliteten. Lillevollen Barnehage har derfor valgt å ha en større pedagogtetthet enn det loven krever.

Barnehagen har til sammen 20 ansatte. Det er ti barnehagelærere pluss styrer som også er barnehagelærer. Flere har videreutdanninger, blant annet er det to som har master i spesialpedagogikk. 

Vi har også kyndige og dyktige pedagogiske medarbedere der to har fagbrev i barne- og ungdomsarbeiderfaget. Alle har bred erfaring fra barnehage. Vi har en meget stabil personalgruppe. De fleste har vært ansatt mer enn 10 år, og noen har vært med i Lillevollen Barnehage helt siden oppstarten i 1990!

Våre ansatte er:

Daglig leder/styrer:

Beret Rørvik

Barnehagelærere:

Gro Tronrud - stedfortredende styrer

Anette Henriksen

Tina Holm

Hege Andreassen

Inger Henriksen

Gerd Helene Bolme

Beate Lillebostad

Benedicte Winnem Bjørndal

Sofie Didriksen

Elise Farbu Lauvås

Pedagogiske medarbeidere er:

Marit Hustad

Natalie Kapetanopoulou

Cecilie Årstein

Eli Albriktsen

Brita Solberg

Annbjørg Nikolaisen

Lene Asphaug

Ann-Kristin Olsen

Ann-Kristin Eidissen Syrstad

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå