Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Vil du bli vår nye kollega?

Er du barnehagelærer eller har annen tilsvarende utdanning og ønsker nye utfordringer? Vi søker en kompetent og humørfylt medarbeider til ledig stilling som pedagogisk leder.

fargeblyanter i boks ved siden av tegnepapir

Lillevollen Barnehages visjon er "jakten på den gode barndom". Visjonen gir retning til både det pedagogiske og praktiske arbeidet i barnehagen. Vi jakter på den gode barndom i lag med ungene hver eneste dag, og her vektlegger vi leken som det viktigste elementet i en god barndom. Barn som er i god lek og samhandling med andre, lærer og utvikler seg. På bakgrunn av dette gjør vi våre prioriteringer som å sette av tid til lek, skjerme leken og voksenstøtte for å videreutvikle leken. Du kan lese mer om vår pedagogikk og organisering på hjemmesiden.

I Lillevollen Barnehage har vi valgt ha alle barnehagelærerne i stilling som pedagogisk leder fordi vi mener det er riktig og viktig at alle får de samme utfordringene og lik lønn når man har lik utdanning. En slik organisering krever at pedagogene samarbeider godt om planlegging, gjennomføring og evalueringer av arbeidet. Samtidig har man stor frihet og mulighet til å påvirke det pedagogiske innholdet og den pedagogiske retningen for barnehagen. Barnehagen har over 50% pedagogdekning.

Barnegarderobe med regnklær

Lillevollen er en enkeltstående barnehage som er organisert som en stiftelse. Det vil si at vi driver oss selv. Alle ansatte har derfor varierte og utfordrende oppgaver for å drifte barnehagen. Dette er noe vi som jobber her, setter stor pris på. Det gir oss stor frihet til å styre vår egen arbeidshverdag. Det er i stor grad pedagogene som utvikler det pedagogiske innholdet i lag med sine medarbeidere. Vi har flere pedagoger enn pedagognormen krever fordi vi mener at god kompetanse og god kvalitet henger sammen.

Etter jul skal vi tilsette en til pedagogisk leder. Vi søker deg som liker nye utfordringer og som vil jobbe i et godt kollegialt fellesskap med mål om å drive en supergod barnehage for barn, foreldre og samfunnet for øvrig. Vi kan tilby velholdte lokaler, godt samarbeidsklima med foreldrene, PBL tariffavtale, tilrettelagte kontorplasser og et arbeidsmiljø med mye latter og humør. Og mange artige utfordringer i lag med barn og kollegaer!

Kontor med flere skrivebord, kontorutsyr og pc-er

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss på telefon 75 58 46 60 eller barnehage@lillevollen.no. Du kan også bruke vårt kontaktskjema.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå