Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Sykefraværet går ned

Oversikten for 2022 viser et legemeldt sykefravær på 5,6% i Lillevollen Barnehage. Det er vi svært fornøyd med!

Oversikten fra NAV viser at gjennomsnittlig legemeldt fravær for hele sektoren ligger på 9,5%:

screenshot fra nav.no som viser sykefraværet

Vi er veldig fornøyde med å ha så lavt sykefravær. Det betyr mye for både barn og voksne i barnehagen at de fleste av oss er friske og raske. Da opprettholder vi god stabilitet og kontinuitet i det pedagogiske arbeidet.

Egenmeldt fravær er høyere enn det var før pandemien, noe som er vanlig i barnehagene. Hos oss ble det på 3,2% i 2022. Det meste er relatert til smittsomme virus-sykdommer i tillegg til Covid-19.

Korttidsfravær er vanskelig å få dekket av vikarer. Vi har noen faste vikarer, men det varierer hvor mye de kan jobbe pga studier. Vi prøver derfor å dekke korttidsfraværet mest mulig ved å rokkere på personalet vi har tilgjengelig. Hvis det for eksempel er flere barn som er borte på ei avdeling, går en voksen derfra til dit det er mer behov. Siden vi er en såpass stor barnehage, går dette stort sett greit. Innimellom justerer vi også planene vi har lagt, og utsetter ting hvis det er færre på jobb. Vi risikovurderer fortløpende at det er nok folk til å ivareta sikkerheten til alle barna.

I Lillevollen Barnehage har vi organisert oss slik at pedagogenes plantid dekkes opp. Det vil si at det er folk inne på avdelinga når pedagogene jobber med de faglige oppgavene som ikke kan gjøres samtidig som man er i lag med barna. Dette syns vi er en stor styrke for kvaliteten, og vi håper økonomien forsatt vil tillate denne ordninga i fremtida.

 

 

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss på telefon 75 58 46 60 eller barnehage@lillevollen.no. Du kan også bruke vårt kontaktskjema.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå