Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Lillevollen Barnehage er en ideell stiftelse

Lek, tilhørighet og kunnskap er våre kjerneverdier.

Lillevollen Barnehage er organisert som en ikke-komersiell stiftelse. De fleste barnehager er enten kommunale eller aksjeselskap. Noen barnehager ble i sin tid opprettet av foreldre, og er foreldredrevet. Mens noen er stiftelser som driver seg selv. Lillevollen Barnehage er enkeltstående, med barnehagens styre som øverste organ.

Økonomiske fordeler

At barnehagen er organisert som en stiftelse gir økonomiske fordeler. Alle økonomiske midler forblir i barnehagen, noe som gir Lillevollen Barnehage gode rammebetingelser for å drive en best mulig barnhage for barna.

Lek, tilhørighet og kunnskap er våre kjerneverdier

Vår visjon "Jakten på den gode barndom" springer ut av våre kjerneverdier. Sammen med våre velkvalifiserte medarbeidere har barna trygge, gode og allsidige vilkår for egen utvikling og en god barndom. 

Her på nettsiden finner du mye informasjon om hvordan vi jobber. Er det noe du savner eller lurer på, ta gjerne kontakt via kontaktskjemaet.

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss på telefon 75 58 46 60 eller barnehage@lillevollen.no. Du kan også bruke vårt kontaktskjema.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå