Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Kom og lek

Vi oppfordrer alle til å leke på barnehagens uteområde på ettermiddagstid. Det er en super måte å bli kjent med hverandre og barnehagen på.

Barnehagens område står til fri bruk etter stengetid. Vi har litt leker liggende ute (når det ikke er snø), men ta gjerne med noe selv.

For barn som skal begynne i barnehagen, er alt nytt. Hvis de har vært og gjort seg kjent på uteområdet, blir kanskje ikke oppstarten så overveldende for dem. Da kjenner de seg igjen, og husker at de har vært her med foreldrene. Hvis det er flere familier her samtidig, blir også foreldrene kjent med hverandre. De fleste bor i nabolaget, og det kan jo være fint å kjenne til naboene som også har barn på samme alder.

Vi tenker at barna lærer gode holdninger når foreldrene tar dem med på lekeplassen. Minner skapes, og de lærer å ta vare på området og ikke ødelegge. Barnehager er gjerne utsatt for herverk, spesielt på sen ettermiddag/tidlig kveld. Fint hvis dere som bor i nærheten følger litt med når dere for eksempel lufter hunden eller går tur forbi. I år har klatrestativet fått merke det, og vi har måttet kjøpe nye deler til kr 17.000, så ødeleggelser koster. Ingen forsikringsselskap dekker herverk...

 

et barn med stripete genser leker med blå bøtte og spade i sanda

 

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss på telefon 75 58 46 60 eller barnehage@lillevollen.no. Du kan også bruke vårt kontaktskjema.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå