Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Fornøyde foreldre i Lillevollen Barnehage

Tall fra barnehagefakta.no viser at Lillevollen Barnehages foreldre er meget godt fornøyde med tilbudet med en skår på 4,9 av 5,0. Vi takker for tilliten!

Foreldreundersøkelsen i år viser at foreldrene er meget godt fornøyde med tilbudet. På spørsmålet om tilfredshet totalt sett, er skåren på 4,9 av 5,0. Og med det er Lillevollen Barnehage en av tre barnehageer i Bodø med høyeste skår!

Undersøkelsen er delt opp i ulike temaer. 

Foreldrene er mest fornøyde med disse punktene:

  • relasjon mellom barnet og personalet
  • at barnehagen legger til rette for allsidig lek og aktiviteter
  • barnets trivsel
  • barnehagens bidrag til barnets utvikling og læring
  • bemanningstettheten (lite fravær)

Vi i Lillevollen tenker at dette er de viktigste tingene vi arbeider med i hverdagen. Trygge, aktive barn som leker og lærer i lag, og voksne som jakter på den gode barndom i lag med dem, er vårt hovedmål. Da er det hyggelig at foreldrene ser at det jobbes godt med dette.

 

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss på telefon 75 58 46 60 eller barnehage@lillevollen.no. Du kan også bruke vårt kontaktskjema.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå