Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Ingen ledige plasser

Lillevollen Barnehage er populær, og alle plassene er fylt. Noen barn står på venteliste, de vil få beskjed hvis det blir ledig om noen barn flytter.

Vi opplever at foreldre ønsker plass hos oss, det er en jevn søkertilgang gjennom hele året. Det er viktig for oss å få fylt alle plassene slik at vi kan opprettholde bemanninga. Det verste for oss er hvis vi får så mye ledig kapasitet at vi må permittere personale.

Vi takker derfor alle som bidrar med å snakke varmt om oss og anbefaler barnehagen til andre. Det betyr mye å ha et godt omdømme når det er overskudd av barnehageplasser i Bodø, og særlig i Rønvik som er vår opptakssone.

Vi jobber hver dag for at både barn og foreldre skal få et tilbud som svarer til forventningene deres, og vi får gode tilbakemeldinger gjennom brukerundersøkelsen. Vi setter stor pris på den daglige kontakten vi har med foreldrene. Et godt samarbeid har stor betydning for kvaliteten vi kan tilby. En åpen og ærlig dialog gjør at vi kan få ordnet opp i "problemer" når de kommer, og før de vokser seg store.

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss på telefon 75 58 46 60 eller barnehage@lillevollen.no. Du kan også bruke vårt kontaktskjema.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå